Анчелоти: Труден мач, голяма битка до последната минута


Н. Гавазов

Анчелоти: Труден мач, голяма битка до последната минута

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира победата с 3:2 над Наполи в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Труден мач, голяма битка до последната минута. Допуснахме гол, който можехме да избегнем. След това започнахме да играем и да създаваме положения. Най-тежкият момент бе, когато ни изравниха от тази доста спорна дузпа. Правилата казват, че когато топката удря ръката след рикошет, не трябва да бъде отсъдена дузпа, поне така е в Шампионската лига. Включването на Модрич ни помогна да контролираме по-добре топката и да спечелим контрола над центъра на терена. Абсурдно е, че третият ни гол бе записан като автогол на Мерет, защото Валверде отправи този невероятен изстрел, той умее подобни неща. Той е невероятен полузащитник с много качества, като сред тях са и далечните удари. Няма значение колко гола ще отбележи този сезон.

Това, което ме изненадва относно Белингам е, че той е само на 20 години, а притежава такава класа. В същото време той има невероятна зрялост за годините си. Точно това най-много ме изненадва", заяви Анчелоти.

  Сподели
179