Астън Вила изпусна Челси (видео)


И. Ангелов

Астън Вила изпусна Челси (видео)

Астън Вила посрещна Челси в срещата от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Вила Парк" домакините тръгнаха много добре и поведоха с два гола, преди да предадат контрола на срещата и тя да завърши при 2:2, с късни възможности и пред двата отбора за победа.

След само 3 минути игра днес Лука Дин пусна добра топка за МакГин и той стреля, но не добре и на пътя на топката Кукурела я насочи към собствената мрежа за 1:0. В 17-ата минута Джаксон вкара като прехвърли Мартинез, преди ВАР да го лиши от попадението поради засада. Малко след това той нацели и гредата при удар с глава. Така Вила стигна и до 2:0 в 42-ата минута след добър удар на Роджърс от границата на полето.

Във второто полувреме Челси пренесе играта в полето на противника и в 62-ата минута след добра преса Палмър пусна топката в полето и Галахър я продължи за Мадуеке, а крилото насочи през Мартинез за 2:1. 

В 81-ата минута пък Мадуеке намери Галахър на границата на полето и той нагласи топката и стреля фалцово в далечния ъгъл за 2:2. В 94-ата минута Коул Палмър пропусна да спечели срещата за Челси в най-доброто положение сам срещу вратаря, но след последвалия корнер, изпълнен от него, топката не бе избита от защитата на Вила и Бадиашиле центрира на главата на Дисаси за гол. Тук обаче ВАР отново се намеси и отсъди нарушение за крайното 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
319