Киоун: Арсенал не се доказа срещу Байерн


Н. Гавазов

Киоун: Арсенал не се доказа срещу Байерн

Бившият защитник на Арсенал Мартин Киоун разкритикува представянето на "артилеристите" в реванша от четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Байерн.

По-рано през седмицата Арсенал претърпя загуба с 1:0 в Мюнхен, поради което лондончани бяха принудени да отстъпят мястото си на полуфиналите в Шампионската лига на Байерн.

Това, което най-много разстрои Киоун, бе начинът, по който Арсенал загуби мача. Байерн, който този сезон придоби слава като отбор в криза, засенчи "артилеристите" по отношение на качеството на футбола.

"Чувствам се толкова тъжен, колкото и играта на Арсенал. Това е огромно разочарование. В реванша не се опитахме да покажем желаното представяне, докато Байерн имаше повече решителност и бе по-ориентиран към гола.

Това липсваше на Арсенал. Отново се провалихме в решаващ момент.

Много помогна на Байерн, че мачът беше с предпазлив характер. Арсенал игра толкова тъжно. Ако играеш по начина, по който те играха, те не заслужават да продължат напред и си извън състезание като това.

Всичко опира до детайлите и вземането на решения на терена. Но просто чувствам, че Арсенал не се е доказал наистина. Те се провалят, когато имат най-голяма нужда от това", заяви Киоун.

  Сподели
78