Класически Ливърпул срещу Марибор, Севиля с труден успех над Спартак (видео)


FUTBOL-TV

Класически Ливърпул срещу Марибор, Севиля с труден успех над Спартак (видео)

Ливърпул записа класически успех с 3:0 при домакинството си на Марибор в среща от груповата фаза на Шампионска лига. В 49-ата минута Салах откри резултата, засичайки отлично центриране на Трент Александър-Арнолд.

В 64-ата минута Джан участва дейно в атаката на мърсисайдци, като в крайна сметка се справи с няколко защитници на съперника, направи хубаво двойно със свой съотборник и сам завърши с хубав удар, който попадна във вратата. В края на мача Даниел Стъридж фиксира крайното 3:0. Иначе трябва да се отбележи още, че в 53-ата минута Джеймс Милнър можеше да се разпише, но пропусна от дузпа. В крайна сметка Ливърпул стигна до успеха.

В другата среща от тази група Севиля се наложи над Спартак Москва с 2:1. Ленгле откри резултата след половин час, а след още толкова време Банега вкара за 2:0. Зе Луис успя да намали (78) и да върне гостите от Русия в мача, но в крайна сметка до нов гол така и не се стигна.

Българският играч на руснаците Ивелин Попов бе резерва и се появи в игра като смяна в 57-ата минута, но така и не успя да помогне на тима си да стигне поне до частичен успех.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129