Ливърпул поведе уверено групата в ЛЕ


И. Ангелов

Ливърпул поведе уверено групата в ЛЕ

Ливърпул посрещна Тулуза в срещата от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Днес на "Анфийлд" домакините се разправиха с противника с 4:1 и така събраха вече 9 точки и остават перфектни. Тулуза ще е на трето място с 4 точки, колкото ще има и Роял Юнион на 2-ро място, и ЛАСК е последен с 0 т.

В 9-ата минута днес домакините поведоха когато Жота получи подаване от Гомез и премина няколко човека със страхотен дрибъл преди спокойно да матира и Рестес за 1:0. Тулуза обаче отговори в 16-ата минута за 1:1 когато Далинга напредна след подаване на Донум и стреля от границата на полето.

В 30-ата минута Ливърпул отново поведе след къс корнер и подаване на Арнолд в полето за главата на Ендо и 2:1. Малко след това в 34-ата минута Нунез добави за 3:1 с мощен удар под ъгъл. 

След почивката видяхме две попадения след като домакините бяха свършили работата си. В 65-ата минута след удар в гредата на Нунез гол вкара Гравенберх за 4:1, а в самия край резервата Салах отпразнува своя мач номер 70 в европейските турнири с гол за 5:1.

  Сподели
545