Индзаги: Балотели намери правилното си място в Ница


П. Пенков

Индзаги: Балотели намери правилното си място в Ница

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги сподели, че вероятно ще заложи на Луиш Нани и Фелипе Кайседо в предстощия сблъсък с Ница от Лига Европа, добавяйки още, че Марио Балотели е "успял да намери най-доброто си място във френския тим." Както знаете двата отбора излизат в битка на "Алианц Ривиера" в четвъртък вечер, като и двата тима се справиха до момента успешно със Зулте Варегем и Витес.

"Ще ни бъде много трудно утре, тъй като Ница е добър отбор, който дори заслужава да бъде в Шампионска лига, имайки играчи с толкова добри качества. Победа във Франция ще бъде голяма стъпка напред за нас в тези квалификации. Ще избера тези играчи, които смятам за най-добри в този момент, като ествествено ще зачета и техните заслуги. Направих няколко промени тази сутрин, така че утре ще видим дали ще има резултат. За сега концентрирам вниманието си върху Нани и Кайседо," сподели Индзаги. 

"Колкото до Балотели той е шампион и играч със страхотни възможности. Изглежда, че той успя да намери най-добрата си среда в Ница, като всички видяхме представянето му срещу Монпелие. Ница притежава доста възможности в нападаение, като трябва да отдадем особено внимание на Марио," добави треньорът. 

  Сподели
223