Бабич: Нашата цел към момента е да се спасим


Н. Гавазов

 Бабич: Нашата цел към момента е да се спасим

Наставникът на Пирин Олександър Бабич коментира загубата с 2:1 от Ботев Враца.

"Говорихме с футболистите, че трябва да изнесем играта в по-предни позиции. Шампионатът продължава, очакват ни още 4 двубоя и в тези срещи трябва да се представим на ниво и да анализираме това, което направихме днес. Може би равенството днес подхождаше повече като краен резултат, но трябва да се примирим и с това.

Не използвахме нашите шансове на контраатаки, които създадохме. Загубихме мача, трябва да извлечем необходимата информация от тази среща и да поправим грешките си. Може би трябваше да опитаме и повече центрирания от двата фланга.

Всички отбори, които ще срещнем, са част от тази група за оцеляване и точките са много важни. Разочаровани сме от тази загуба, но имаме две седмици да се подготвим по най-добрия начин за следващия двубой и ще го направим. Имаме няколко проблеми с контузени футболисти и тази пауза идва в подходящия момент.

Не съм говорил с ръководството, нито с президента Петър Занев за евентуални нови собственици. Ние сме окей като състояние и имаме осигурен бюджет, с който да завършим сезона. След това ще се планира във времето. Нашата цел към момента е да се спасим. Всичко е в нашите ръце и зависи от нас“, заяви Бабич.

  Сподели
58