Левски с обръщение към феновете в навечерието на мача с Хайдук


Левски с обръщение към феновете в навечерието на мача с Хайдук

Футболен клуб Левски излезе с обръщение на официалния си сайт, в което призова феновете си да спазват нужното поведение по време на двубоя с Хайдук тази вечер. Напомняме, че "сините" и Хайдук се изправят един срещу друг днес, 20.07. от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Левскари,

Тази вечер предстои една от важните европейски битки за ЛЕВСКИ. Изправяме се срещу Хайдук и имаме нужда от вашата безрезервна подкрепа, защото знаем, че дори извън пределите на стадиона вие знаете как да сте 12-я играч на тима. И знаете как да направите, така че играчите на терена да полетят и да бъдат окрилени от възгласите за победа.

Същото така обаче сме наясно с множеството зложелатели и множеството провокации, които текат през последните дни в социалните мрежи. Фалшиви профили призовават за използване на пиротехника и други забранени от УЕФА приоми с цел единствено да се навреди на клуба. Тези профили се представят за левскари, но нямат нищо общо със "синята" идея и който и да било от вас.

Искаме отново настоятелно да помолим всички, смятащи да наблюдават мача пред сектор А, да не носят тениски, знамена или други артикули със забранени символи, да не палят пиротехнически изделия и да не скандират расистки песни.

Напомняме, че ЛЕВСКИ е под тежък мониторинг и евентуални противопоказни действия от страна на привържениците ще изхвърлят отбора за 2 години от ЕКТ.

Вярваме, че заедно ще успеем. Заедно в името на ЛЕВСКИ! До последен дъх!

Благодарим ви за подкрепата!", се казва в съобщението на футболен клуб Левски.

 


1601