ПСЖ все още няма да обявява за Мбапе


Н. Гавазов

ПСЖ все още няма да обявява за Мбапе

Пари Сен Жермен все още няма да обяви напускането на нападателя Килиан Мбапе, съобщава The Athletic. Днес, 15 февруари, стана известно, че футболистът е уведомил президента на френския гранд Насър Ал-Хелайфи , че ще напусне клуба след края на сезона като свободен агент.

Според източника, се очаква официално съобщение от ПСЖ, след като ситуацията бъде финализирана през следващите няколко месеца.

Припомняме, че през последните месеци в медиите се появи информация, че френският футболист е близо до преминаване в Реал Мадрид. Беше съобщено, че президентът на Лос Бланкос Флорентино Перес вече е уведомил треньорския щаб, че Мбапе ще стане играч на Кралския клуб. Появи се и информация, че французинът активно търси жилище в Мадрид.

Мбапе играе за ПСЖ от 2018 г. През този период той участва в 290 мача във всички турнири, в които отбеляза 243 гола и 105 асистенции. Настоящият трудов договор на играча с клуба е до лятото на 2024 г. Според информация на портала Transfermarkt пазарната стойност на футболиста е 180 милиона евро.

  Сподели
135