Моуриньо не е виновен за сбиването след дербито


Н. Гавазов

Моуриньо не е виновен за сбиването след дербито

Конфликтът между играчите и членовете на треньорските щабове на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити след дербито не станал заради мениджъра на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. Напомняме, че вчера в пресата се появи информация, че причината за срамните сцени е влизане на португалеца в съблекалнята на гостите.

Жозе действително е отишъл в помещението на Сити и е помолил играчите на Хосеп Гуардиола да намалят музиката и да не бъдат толкова шумни. Всичко се е изчерпало с разговор на висок тон с вратаря Едерсон. Малко преди Моуриньо да си тръгне, играчите на Сити започнали да се подиграват на нападателя на Юнайтед Златан Ибрахимович: "Ибра, ти много говориш, но малко се движиш".

След тези думи шведският футболист заедно с Ромелу Лукаку е нахлул в съблекалнята на "гражданите", за да потърси сметка за сарказма от страна на играчите на Сити. В този момент е започнало и сбиването, в което са участвали около 20 човека.

Интересното е, че до намесата на полицията стюардите не посмели да доближат Лукаку, който истински се разбеснял, докато охраната успяла да се справи със Златан, който бързо се успокоил.

В момента Футболната асоциация на Англия разследва инцидента и не е изключено двата клуба да отнесат сериозни глоби.

 

  Сподели
189