Клоп: Разгледах 500 милиона заместника на Дайк


И. Ангелов

Клоп: Разгледах 500 милиона заместника на Дайк

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е имал желание да подобри ситуацията на отбора в защита с привличането на Върджил ван Дайк от Саутхемптън през лятото, но след отказа на "светците" за продаване друг играч от неговото качество на пазара не е имало.

"Не. Ние прегледахме всички тях 500 милиона пъти, но и той може ако беше пристигнал да беше сбъркал първата си топка и да направи грешка. Грешка, която всички правят, но хората ще си кажат 'за 65 милиона лири той трябва да покаже повече'. Някои хора смятат, че нашите играчи не могат да се подобрят. Не разбирам това.

"Не можем да игнорираме ситуацията, но ако беше възможно решение щяхме да го имаме. Аз трябваше да направя решение и решението ми беше, че моите момчета не са по-лоши от тези на пазара. Всичко е концентрация, не е до качество. Трябва да работим за подобрението защото няма едно правилно решение.

"Да, понякога правим глупости и допускаме голове, за които се ядосвам. Това се случва. Това е животът. Но питайте други отбори дали биха взели наш играч. Ще се изненадате. Когато пристигнах тук със същите играчи бяхме девети, а сега сме много напред. Понякога правим грешки защото сме толкова силни офанзивно."

  Сподели
280