Лудогорец ще опита да спечели поне точка в Дания


FUTBOL-TV

Лудогорец ще опита да спечели поне точка в Дания

Нордселанд - Лудогорец
Стадион: "Right to dream park", Фарум
Дата: 05.10.2023 г.
Час: 22:00


Лудогорец гостува в Дания на Нордселанд във втория си мач от груповата фаза на турнира Лига на конференциите. Разградчани взеха дебютния си двубой с 4:0 срещу Спартак Търнава и сега със сигурност ще искат да продължат възходящото си ниво. Този път обаче, хората на Ивайло Петев са гости и очакванията са за доста по-труден двубой. Тимът от Дания загуби първия си мач и нов провал ще ги отдалечи от целта им. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

В лагера на Лудогорец настроението е приповдигнато след успеха над Левски и то на "Герена". Треньорът на разградчани - Ивайло Петев е наясно, че няма да е лесно с "превключването" от родния шампионат към евротурнирите. Играчите му обаче показаха вече, че могат да се справят.

Очакванията са, че в състава на Лудогорец няма да има изненади. Една от малкото промени в сравнение с първия мач в ЛК ще е на вратата. Симон Слуга направи не малко грешки и вече се опари от това. Бившият национал на Хърватия седна не пейката в двубоя с Левски, за сметка на Серджио Падт. Последният отново ще получи доверието на Петев и в двубоя с Нордселанд. Всяко друго решение на българския специалист за някаква рокада би било сметнато за изненада.

Треньорът на Нордселанд - Йоханес Торуп се надява, че тимът ще се върне на победния път. В неделя съставът му регистрира нова издънка - 0:0 при гостуването на закъсалия Вейле, който спечели първа точка у дома в датското първенство. В края на двубоя Маркус Ингвартсен можеше да донесе победата на Нордселанд, но пропусна дузпа.

“Ако погледнем от позитивен ъгъл, ще видим, че създадохме много шансове. Трябва обаче да се научим да ги реализираме. Имахме сериозен превес в огромни периоди от двубоя, контролирахме събитията, но показахме неточен мерник. Правим добри неща в нападение, но все нещо не ни достига. Трябва да бъдем по-фокусирани, да подобрим някои елементи. Победата ще дойде скоро, дано да е още в четвъртък", заяви Торуп, визирайки мача с Лудогорец.

 

ПРОГНОЗА: НОРДСЕЛАНД - ЛУДОГОРЕЦ 1:1 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
365