Астън Вила ще надиграе Челси


И. Ангелов

Астън Вила ще надиграе Челси

Астън Вила - Челси 
Стадион: Вила Парк 
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Астън Вила остава най-големият фаворит за пробив в топ 4 след като поведе с три точки на Тотнъм след победата с 3:1 над Борнемут последния уикенд. Сега прекият съперник ще играе дерби с Арсенал, но и "виланите" нямат лека задача с тима на Маурисио Почетино тук, който от време на време показва страхотен футбол, но сякаш по-често разочарова.

Челси показа много слабо представяне последно срещу Арсенал в отсъствието на най-добрите си играчи този сезон в лицето на Палмър и Густо, но може би загуба с 5:0 не беше очаквана, защото се оказа рекордна за противника в историята. Рекордът на "сините" на "Вила Парк" обаче е добър с 6 победи от последните 7, и потенциалното завръщане на Палмър ще е важно.

Звездата обаче е под въпрос, докато контузени остават Густо, Енцо, Санчез, Фофана, Джеймс, Нкунку, Лавия, Колуил, Угочукву и Чилуел. 

При домакините аут са Дзаниоло, Камара, Буендия, Мингс, Рамзи и Морено.

Гостите ще имат огромни проблеми ако Палмър отново не успее да се възстанови след болест. Очаква се обаче той да участва и да даде на тима си по-добри шансове. Домакините ще са фаворити поради представянето си в сезона.

Прогноза: Астън Вила - Челси 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Петрович
   
Чалоба
Силва
Дисаси
Кукурела
Галахър
Кайседо
Мадуеке
Палмър
Стърлинг
Джаксон
Уоткинс
Роджърс
Тилеманс
Бейли
Луиз
МакГин
Дин
Конса
Торес
Карлос
   
Мартинез
 
Астън Вила (Унай Емери)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Челси 2:1

  Сподели
195