Тен Хаг призова за подкрепа на Рашфорд


Н. Гавазов

Тен Хаг призова за подкрепа на Рашфорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг изрази подкрепата си за своя нападател Маркус Рашфорд.

Със своите 30 гола през миналия сезон Рашфорд си осигури нов договор при по-добри условия. Но след увеличението на заплатата, играта на Маркус започна да намалява.

Рашфорд отбеляза само осем гола в 41 изяви този сезон, което раздразни много фенове, а в четвъртък Маркус, отговаряйки на туит на фен, призна, че е търпял малтретиране от месеци.

В отговор на признанието на възпитаника си, Тен Хаг призова всички да подкрепят Рашфорд. В същото време Ерик иска Маркус да подобри играта си.

"Той имаше страхотен сезон миналата година, най-добрият сезон в кариерата му. Той вкара 30 гола. Видяхте какво може да направи. Този сезон той не е играл така и затова хората го критикуват много.

Мисля, че трябва да го подкрепим. Всеки трябва да го подкрепи и да го тласка към нивата, които достигна миналата година. Той има нужда от подкрепа. Всички знаем какво може да направи. Всички трябва да го подкрепяме, но също така да го тласкаме. Той може да играе по-добре, отколкото играе тази година, и видяхме това миналата година, когато беше наистина страхотен“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
75