Анонс на 27 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 27 кръг на Серия А

Катания - Фиорентина

Катания е пет поредни мача без загуба у дома си и се намира далече от зоната на изпадащите, която е десет точки по-надолу. Европейското място наистина е много по-близо за сицилианци, но Интер и Рома вече се борят за него и хората на Монтела нямат никакъв шанс да се включат в битката. За домакините няма да могат да играят Андреа Кампаноло, Алесандр Потенца и Марко Биаджианти, които са контузени. Вероятно Монтела ще заложи на 4-3-3 с Лоди в средата на терена и Бариентос, Бергесио и Гомес начело на атаката.

Фиорентина продължава да се движи нагоре-надолу в таблицата за класиране и да се бори да намери баланса на терена. Клубът беше доста активен на трансферния пазар през януари, но засега очакванията не се оправдават. Пред треньорът Роси стои трудната задача да задържи „виолетовите" далече от зоната на изпадащите и същевременно да гради отбор за следващата година. Кролдруп и Йоветич са контузени, а Настасич и Бехрами дисквалифицирани. Наставникът на тима ще излезе с четирима защитници като Касети и Паскуал ще оперират по фланговете. Ладзари и Оливейра ще помагат на Монтоливо в средата на терена, а Скули, Черчи и Варгас ще оглавят атаката.

Очакванията са Катания да атакува и да наложи бърз стил на игра, подобно на онази, която показаха на „Сан Сиро". Двата отбора ще използват една и съща формация, но ако за домакините тя е обичайната, Фиорентина за първи път я използва миналата седмица. Ключът към успеха ще бъде триото в средата на терена, което ще захранва нападателите с пасове.

Коефициенти от bet365:
Катания - 2.00
Равен - 3.30
Фиорентина - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Катания - 2.10
Равен - 3.10
Фиорентина - 3.60


Прогноза за: Катания - Фиорентина 2:1

 


Аталанта - Парма

Аталанта спечели 9 точки в последните си пет мача и по този начин успя да увеличи дистанцията от зоната на изпадащите. Отборът беше изпаднал в едномесечна криза, която треньорът Колантуоно успя да преодолее и да върне обратно морала на играчите си, така че отборът да се представя отново както през първата част на сезона. За домакините няма да играят контузените Капели, Лучини, Трибоки и Стендардо, както и наказаните Дони и Марилунго. Вероятно в атака Габиадини ще си партнира с Денис, а Макси Моралес ще дйства на левия фланг, което означава, че Кароса отива на пейката. Реймонди и Пелусо започват отново като бекове. Схема на игра 4-4-2.

Парма бавно се спуска надолу в таблицата за класиране и „дуковете" веч се намират опасно близо до Сиена и Лече, които се борят за оцеляването си. Треньорът Донадони трябва бързо да вземе някакви решения, в противен случай тимът му може да се окаже замесен в борбата за оставане в елита. Гостите ще бъдат без контузените Гоби, Паладино, Флокари и Марке, както и без наказания Мороне. Лукарели се завръща в центъра на отбраната, но тук може да спори с Палета за титулярно място. Вероятно халфовата линия ще бъде изградена от Мусачи, Марига и Галопа. Валиани, Джонатан и Биябияни са в надпреварата да играят на десния фланг.

Парма е без своя капитан и на „дуковете" ще бъде много трудно срещу своите домакини, които се намират в добра форма. Очаква се Аталанта да доминира от самото начало и да запази водещата си роля в мача до самия му край. Изненадата може да дойде, ако Биябияни започне като нападател, което би могло да създаде известни проблеми за бергамци.

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.05
Равен - 3.10
Парма - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.15
Равен - 3.00
Парма - 3.60


Прогноза за: Аталанта - Парма 1:0

 

 

Новара - Удинезе

Ситуацията с Новара е доста тежка и отчаяна и подобно на Чезена, отборът едва ли би могъл да се измъкне от опасната зона. За тосканци не остава нищо друго освен да играят за своите фенове, а треньорът Тесер да работи по изграждането на нов отбор. За домакините няма да играят контузените Луди и Марианини и наказания Карачиоло. Вероятно схемата на игра ще бъде 4-3-1-2, с която бе започнато първенството. Това означава, че Песке ще изпълнява ролята на плеймейкър.

Удинезе трябва да продължи своята европейска кампания, но поражението в Холандия със сигурност ще понижи морала на отбора, а и със сигурност ще влоши физическото състояние на хората на Гуиндолин, които са изправени пред ново пътуване, което може да се окаже също толкова тежко както това в средата на седмицата. Контузени са Исла, Баду и Абди, а състоянието на Баста ще се изясни утре. Вероятно схемата, с която ще излязат „фриулци" е 3-5-1-1. Ако Армеро бъде преместен в по-предни позиции, вероятно Паскуал и Фернандес ще се борят за място в левия край на полузащитата.

Удинезе ще запази обичайният си стил на игра с високо темпо, внезапни атаки и обръщане на играта. Единственото, което Новара може да противопостави на своя съперник е гордостта на играчите. Мачът може да се превърне в истинска битка, в която Удинезе трябва да приложи много умения за постигане на успеха.

Коефициенти от bet365:
Новара - 4.20
Равен - 3.30
Удинезе - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Новара - 4.00
Равен - 3.20
Удинезе - 1.95


Прогноза за: Новара - Удинезе 1:1

 


Чезена - Сиена

Чезена взе само две точки в последните си осем мача и положението на „морските кончета" изглежда безнадеждно. Единственото, което остава пред отбора е да мисли как да избегне тежките загуби и да се бори за малкото фенове, които да продължават да го следват. Гуан и Фон Берген, които са контузени няма да играят, както и наказаните Пудил, Пароло и Комото. Вероятно Берета ще замени наказаните играчи с Чекарели и Аригони. Треньорът ще се принуди да играе с четирима в защита с Морас и Родригес в центъра на защитата. Сантана ще играе зад Муту и Якуинта, които ще водят атаката.

Сиена спечели два поредни мача и засега успява да запази дистанцията от Лече, но трябва да кажем, че тимът воден от Серсе Косми е много упорит и битката за оцеляване ще бъде дори по-жестока от тази за Скудетото. Двубоят срещу Чезена идва точно навреме, когато „апулийските вълци" пътуват до „Сан Сиро" и това е една възможност за Сиена да увеличи дистанцията с Лече. За гостите няма да играят контузените Гонзалес, Д'Агостино, Болцони и Бъркич. Реджиналдо напусна тима и замина за Япония. Вероятно Богдани ще бъде титуляр, а Калайо ще бъде изпратен на пейката да почива. Схема на игра 4-4-2.

Чезена може да играе само за своята чест, докато Сиена се нуждае от точки и това може да направи мача интересен. Сиена е слаб гост ( 6 загуби в последните седем мача) и това може да бъде използвано от домакините, които на родна земя могат да се опитат да зарадват изстрадалата си публика.

Коефициенти от bet365:
Чезена - 2.90
Равен - 3.10
Сиена - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Чезена - 2.95
Равен - 3.05
Сиена - 2.40


Прогноза за: Чезена - Сиена 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170