Анонс на 7 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 7 кръг на Серия А

Чезена - Фиорентина
Стадион: "Дино Мануци", Чезена
Дата: 16.10.2011г.
Час: 13:30
Съдия: Кармин Русо (Нола)

Чезена все още е без победа в шампионата и успя да спечели само една точка - при равенството с Киево в предишния кръг. Наистина, „морските кончета" губят с минимални резултати, но това в никакъв случай не успокоява феновете, особено след като отбора вкара само две попадения - факт, който се дължи основно на това, че се разчита прекалено много на Муту, но румънският нападател все още не е намерил своята оптимална форма, което съответно обрича усилията на съотборниците си на неуспех.

Домакините ще бъдат без Комото, Колучи, Мартинес, Богдани и Ренела. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Антониоли; Лауро, Родригес, Фон Берген, Чекарели; Кандрева, Гуана, Пароло; Гезал; Муту, Едер.


Очакванията към Фиорентина бяха по-големи преди началото на сезона, но след пет изиграни кръга „виолетовите" записаха две победи и две загуби и със седем точки заемат 12-то място в класирането, а представянето на тима може да определим като колебливо: след чудесната домакинска победа с 3:0 над Парма, последва 0:0 при гостуването на Наполи и домакинска загуба от Лацио. Все още наставникът Михайлович не е подложен на натиск, но един евентуален неуспех в неделя ще постави сръбският специалист под напрежение.

„Виолетовите" са без Джилардино и Кролдруп, но Ладзари се завърна към тренировки с отбора и най-вероятно в неделя ще започне като титуляр. Схема на игра 4-3-3-. Вероятен съсатв: Боруц; Паскуал, Натали, Гамберини, Касани; Ладзари, Монтоливо, Бехрами; Йоветич, Силва, Черчи.

И двата тима са изправени под натиск да търсят победата. Чезена трябва да го направи срещу отбор, който за малко не победи Наполи на „Сан Паоло", от друга страна, „виолетовите" под ръководството на Михайлович спечелиха само три мача навън

Прогноза за: Чезена - Фиорентина 1:1

Коефициенти от bet365:
Чезена - 3.25
Равен - 3.10
Фиорентина - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Чезена - 3.25
Равен - 3.10
Фиорентина - 2.25

 

Аталанта - Удинезе
Стадион: "Атлети Адзури", Бергамо
Дата: 16.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Гервасони (Мантуа)

Аталанта приема лидера Удинезе и въпреки, че двата отбора се намират в различни краища на таблицата за класиране, ако бергамци не бяха започнали кампанията си с минус шест точки, сега те щяха да се намират в топ 4 и да бъдат един от лидерите в класирането. След четири безпогрешни мача Аталанта записа първата си загуба през сезона - в предишния кръг срещу Рома. Домакините ще бъдат без Пинто и Петинари, схемата на игра ще бъде 4-4-1-1, с Денис начело на атаката и Коралес зад него.

Удинезе заедно с Ювентус е единственият тим без загуба в първенството и въпреки продажбите на важни играчи, „фриулци" се представят отлично до момента - включително и срещу шампиона Милан на „Сан Сиро" Удинезе не позволи да бъде победен. След пет изиграни мача „фриулци" делят първото място със „Старата дама" и с един допуснат гол са отборът, който се слави с най-добра защита в Серия А. Паскуале и Барето отпаднаха за мача. Схемата на игра ще бъда тази, която е при гостуванията 4-4-1-1 с Ди Натале на върха на атаката и подпомаган от Торже.

Интересен и непредсказуем двубой. Под краката на Аталанта пареше в първите двубои и бергамци дадоха всичко от себе си, за да заличат пасива от шест точки. Дали обаче сега все още я има мотивацията и не се ли отпуснаха „сините" в последната си среща - това всъщност ще определи изхода на предстоящия сблъсък.

Прогноза за: Аталанта - Удинезе 1:1

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.70
Равен - 3.10
Удинезе - 2.70

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.65
Равен - 3.05
Удинезе - 2.70

 

Останалите срещи от кръга:

Дженоа - Лече
Новара - Болоня
Каляри - Сиена

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
212