Левски ще опита да прекъсне негативната си серия


FUTBOL-TV

Левски ще опита да прекъсне негативната си серия

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Виваком арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 02.12.2023 г.
Час: 17:30


Левски приема Локо Пловдив на "Герена" в среща от предстоящия кръг на родния шампионат. "Сините" са в ужасна серия без победа и ще търсят задължителен успех, с който да опитат да зарадват поне малко феновете си. "Смърфовете" до неотдавна бяха лидери, но след няколко неубедителни резултати се смъкнаха до 4-та позиция. Погледнато така - те все пак са по-напред от Левски ("Сините" са на 6-то място). Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак 1.

Трима играчи на Левски отсъстваха от вчерашната тренировка на тима, а един се готвеше на облекчен режим. Хосе Кордоба пропусна заниманието в четвъртък следобед, като вероятно ще изпусне и предстоящия двубой с Локо Пловдив. В него "сините“ ще преследват първа победа от пет мача насам. Вероятно Кристиан Димитров ще заеме мястото на Кордоба в центъра на защитата.

Със същата съдба като на панамеца са още Роналдо и Джавад Ел Джемили. За офанзивния полузащитник е на 99% сигурно, че ще пропусне домакинството на "смърфовете“, докато бразилецът има известни шансове за игра.

Наставникът Николай Костов ще има проблеми за Локо Пд и в центъра на полузащитата, където Асен Митков вероятно няма да може да запише цял мач. Във вчерашната тренировка на столичани Митков единствено въртеше обиколки на помощното игрище на "Герена“.

В лагера на Локо Пловдив няма проблеми с наказани или контузени играчи. В тима успяха да се опазят от картони като цяло при загубата от Ботев Враца. Така Сашо Томаш ще може да разчита на най-доброто за мача.

И двата отбора са в топ 6, въпреки че не се намират в най-добрата си форма. "Смърфовете" записаха само един успех в последните си 8 шампионатни мача, докато тимът на Николай Костов не познава вкуса на победата вefbet Лига повече от месец, когато за последно се наложи над Черно море (1:0).

Очакванията са, че метеорологичните условия в София ще са приемливи за изиграването на футболен мач. Все пак, тежкото време, студът и състоянието на терена могат да окажат влияние върху крайния резултат. Припомняме, че в първия двубой помежду им по-рано през сезона Локомотив спечели у дома с 2:1.

 

ПРОГНОЗА: ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
215