Ман Сити ще унищожи Ман Юнайтед


И. Ангелов

Ман Сити ще унищожи Ман Юнайтед

Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Етихад 
Дата: 03.03.2024 г. 
Час: 17:30 ч.

Манчестър Сити не показва никакви признаци на умора и вече в 18 мача няма загуба. През седмицата тимът впечатли изключително и във ФА Къп с 6:2 над Лутън, където Ерлинг Холанд вкара 5 пъти и Де Брюйне асистира 4. Нападателят на "гражданите" има най-много голове в кариерата си именно срещу Юнайтед, и ще търси да надгради след като се намира в най-добрата си форма.

Обратно, Манчестър Юнайтед отново свали от представянето си след още една порция контузени играчи. Въпреки последната загуба с 2:1 от Фулъм в лигата, тимът на Тен Хаг все пак успя да надвие минимално Нотингам Форест във ФА Къп за да достигне четвъртфиналите. 

В последните 2 визити до "Етихад" обаче Юнайтед допусна 10 гола. 

Сега отборът на Пеп Гуардиола е в почти пълно здраве. Само Гвардиол е под въпрос и Грилиш има травма. При Юнайтед аут остават Мартинез, Шоу, Бисака, Магуайър, Хьойлунд, Марсиал, Маласия и Маунт.

Ман Сити има 8 победи в последните 9 кръга. Все още гостите ще имат спомена за допуснатите два хетрика от този съперник в един мач когато Фил Фодън и Холанд се разправиха със защитата, която за онова време може да се твърди, че е била и по-силна от тази в момента. 

Прогноза: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Варан
Линдельоф
Далот
Амрабат
Касемиро
Мейно
Антони
Бруно
Гарначо
Рашфорд
Алварез
Холанд
Фоден
Брюйне
Силва
Родри
Стоунс
Аке
Диаш
Аканжи
   
Едерсон
 
Манчестър Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 3:0

  Сподели
448