Реал Мадрид ще спечели в Сосиедад


И. Ангелов

Реал Мадрид ще спечели в Сосиедад

Реал Сосиедад - Реал Мадрид 
Стадион: Аноета 
Дата: 26.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

Един от редките петъчни мачове на Ла Лига ще позволи почти коронясаният за шампион Реал Мадрид да играе рано след победата в "Ел Класико" с Барселона последната седмица. На "Аноета" в Сан Себастиян не се очаква домакините да имат особен шанс да владеят топката, както беше по-рано през сезона на "Бернабеу" при победата на Мадрид с 2:1 тогава. 

Сосиедад няма успех над Реал Мадрид от един мач през 2020 г. в Купата на краля, завършил 4:3. Сега Реал Мадрид има и най-много сухи мрежи в първенството, и се очаква да е трудно на домакините дори да достигнат до попадение, особено когато титлата е толкова близо за гостите.

В двата лагера има някои проблеми с контузени, като повече са те при Сосиедад. Домакините не могат да разчитат на Елустондо, Муньос, Меркеланс, Мендес и Траоре. Игор Субелдия и Мартин Субименди обаче се връщат от наказание. Алаба и Куртоа продължават да липсват за "белия балет". Винисиус показа прекрасна форма срещу Барселона и ще продължи в нападение.

Реал Мадрид няма загуба в 26 поредни кръга в Ла Лига. В 5 от последните 6 от тях тимът на Карло Анчелоти и вкара по най-малко 2 гола.

Прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Чуамени
Рудигер
Вазкес
Камавинга
Валверде
Кроос
Модрич
Белингам
Родриго
Винисиус
Оярсабал
Кубо
Бекер
Закарян
Субименди
Мерино
Галан
Одриосола
Субелдиа
Норманд
   
Ремиро
 
Реал Сосиедад (Иманол Алгуасил)

Обоснована прогноза: Реал Сосиедад - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
121