Анонс на 26-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 26-ти кръг от Висшата лига

Астън Вила - Нотингам Форест
Стадион: Вила Парк
Дата: 24.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Астън Вила се върна към победите последно когато надви Фулъм с 2:1 след два гола от Оли Уоткинс. Тимът все още се намира в топ 4 на класирането с 2 точки над петия Тотнъм въпреки скорошните проблеми.

Нотингам Форест прекрати поредица от 6 мача без успех с победата над Уест Хем последната събота. Като гости този отбор спечели само два пъти в кампанията - срещу Челси и Нюкасъл. Но пък контузените намаляват и сега са само Монтиел и Ууд.

При домакините продължават травмите на Конса, Мингс, Дюран, Карлос, Буендия и Камара. 

Астън Вила вкара по най-малко 2 гола в 4 поредни домакинства срещу Нотингам. Домакините имат качеството за рутинна победа ако задържат показаното от последния кръг.

Прогноза: Астън Вила - Нотингам Форест 2:1

 

Брайтън - Евертън
Стадион: АМЕКС
Дата: 24.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Брайтън не показа милост на десет души от Шефилд и вкара пет гола последно на "Брамал Лейн" за да повдигне увереността си. Освен това "чайките" нямат загуба у дома в никое състезание от септември.

Евертън продължи разочароващата форма с 1:1 у дома с Кристъл Палас, който смени мениджъра си. Гостите нямат победа в 8 мача въпреки непроменената ситуация в лазарета. Сега обаче Коулман и Гомеш са под въпрос заедно с Али и Данхума.

При домакините с проблеми остават Милнър, Енцисо, Педро, Марч и Хинсеууд. 

Формата и домакинството сочат към лесна победа за домакините.

Прогноза: Брайтън - Евертън 3:1

 

Кристъл Палас - Бърнли
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 24.02.2024 г.
Час: 17:00 ч.

Рой Ходжсън бе заменен от Оливер Гласнер начело на Палас в понеделник, и новият треньор веднага спечели точка с 1:1 на гости на Евертън. Бившият бос на Айнтрахт Франкфурт ще се надява да започне и домакинствата си добре.

Бърнли има 13 точки заедно с последния Шефилд Юнайтед, като и двата отбора загубиха с по 5:0 в последния уикенд. Така гостите са на седем точки от безопасността и не са фаворити срещу никой съперник извън опасността, особено след като ключовият Лайл Фостър отново лекува контузия.

Бърнли допусна по най-малко 2 гола в 6 от последните 7 кръга на Висшата лига. Домакините ще са в по-добра позиция за победата, но продължава липсата на Езе, Олисе, Холдинг, Дукуре, Гуехи и Рак-Саки.

Прогноза: Кристъл Палас - Бърнли 1:0

 

Уулвс - Шефилд Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 25.02.2024 г.
Час: 15:30 ч.

След две загуби в последните три кръга, Уулвс спечели на гости на Тотнъм последния уикенд и се намира в почти перфектно здраве. Липсващият обаче е титулярният нападател Матеуш Куня. Победа в кръга отново може да вкара "вълците" в горната половина на класирането.

Шефилд допусна пет гола за трети пореден мач у дома срещу Брайтън последно. "Остриетата" остават на последно място с допуснатите невероятни 65 гола за 25 кръга. Контузените в състава също са много, а наказан е Мейсън Холгейт.

Шефилд допусна по най-малко 2 пъти в 6 от последните 7 кръга. Това сочи към комфортна победа на домакините.

Прогноза: Уулвс - Шефилд Юнайтед 2:0

 

Уест Хем Юнайтед - Брентфорд
Стадион: Лондон Стейдиъм
Дата: 26.02.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Уест Хем не победи и Нотингам Форест и така продължава от началото на новата година да не постига победа. Отсъствието на Лукас Пакета изглежда показа кой е най-важният кадър в състава, и сега той остава под въпрос докато Филипс е с наказание.

Брентфорд надви наскоро Уулвс с 2:0 след което очаквано отстъпи на топ 2 отборите в таблицата, макар Тоуни да се разписа срещу Ливърпул. "Пчеличките" имат само 1 победа от последните 7 на гости, а липсващите не са малко - Мбеумо, Хенри, Хики, Шаде, Дасилва и Пинок.

Брентфорд загуби 9 от последните 11 кръга. Уест Хем не вкара гол в 3 поред.

Прогноза: Уест Хем Юнайтед - Брентфорд 0:1

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183