Гришо: Трябва да си спомня добрите моменти като победата в Синсинати


Н. Гавазов

Гришо: Трябва да си спомня добрите моменти като победата в Синсинати

Бившата трета ракета на света, българинът Григор Димитров , полуфиналист от три турнира от Големия шлем на сингъл и победител във финалите на ATP, в интервю за Tennis Channel заяви, че победата през 2017 г. на Мастърс турнира в Синсинати може да му помогне да спечели финалния мач в Маями срещу третата ракета на света италианеца Яник Синер.

"Последният път, когато играхте на този етап, във финала на Мастърс, беше през 2017 г. на турнира в Синсинати. И тази неделя имате възможност да го направите отново, да спечелите турнира. Поглеждайки назад към онзи финален мач срещу Ник Кирьос, бихте ли казали, че този опит ще ви помогне да спечелите сега? Може би Григор Димитров, който сега седи с нас, вече е по-завършен играч, уверен в себе си?

- Да, това е много, много яко. Искам да кажа, определено трябва да си спомня добрите моменти като победата в Синсинати преди големия мач в неделя срещу Яник Синър. Но от друга страна, това е още един ден. Ще трябва да се справя с каквото и да се случи по това време.

  Сподели
102