Роналдо: Искам да играя заедно с Меси и Нойер


П. Пенков

Роналдо: Искам да играя заедно с Меси и Нойер

Час преди началото на церемонията по връчването на Златната топка на ФИФА за 2014 година, един от претендентите за приза Кристиано Роналдо сподели в пресконференция, че желае един ден да играе в отбор заедно с другите двама претенденти - Лионел Меси и Мануел Нойер. Запитани относно евентуални имена, с който желаят да играят в бъдеще Меси и Нойер не посочиха такива, поради което Кристиано изненада журналистите заявявайки, че това желае да бъдат именно неговите съперници за приза. 

"Най-важното нещо във футболът е настоящето. В миналото е имало много големи играчи, но за мен представлява интерес да играя заедно с тези двамата, който са с мен в този момент," сподели Роналдо.

В отговор Меси заяви: "Винаги съм желал да играя с най-добрите футболисти. Това може да стане трудно осъществмо, поради различните отбори, за които играчи, но преди всичко искам това да се случи, а Кристиано е един от тях."

В последствие Нойер също изказа мнението си: "Обичам да играя за успешни отбори. Имам своите идоли от миналото, но би било прекрасно да играя футбол с тези страхотни играчи, като би било грешно, ако избера само един от тях."

  Сподели
131