Моуриньо: Моето бъдеще няма да се реши от резултата в сряда


Н. Гавазов

Моуриньо: Моето бъдеще няма да се реши от резултата в сряда

Старши-треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не е опасява, че той ще бъде уволнен от треньорския си пост, ако отборът му не успее да се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Както е известно, лидерът в Примера дивисион приема ЦСКА Москва в сряда в среша-реванш от осминафиналите на най-престижния европейски клубен турнир, след като в първият мач на „Лужники" двата тима се разделиха при резултат 1:1.

Реал Мадрид в момента е лидер в класирането на Примера дивисион, но натискът върху португалеца е голям и от него се очаква да донесе и европейска слава на Кралския клуб, така както го направи преди две години с Интер.

„Моето бъдеще няма да се реши от резултата в сряда, освен ако клуба не реши да ме уволни по някаква друга причина. Първият мач завърши при резултат, който оставя отворен крайния изход от сблъсъка. Но нашата увереност остава висока и ние не се страхуваме от нищо и никого, защото знаем, че в Шампионската лига винаги е трудно - тук играят най-добрите отбори", цитира Sky Sports думите на Моуриньо.

„Футболът е коварен по своя характер и винаги има място за изненади. Най-добрият отбор не е задължително да спечели и 1:1 в първия мач ми дава всички основания да мисля, че мача ще бъде труден. Руските отбори винаги са били силни и знаят как да се защитават. Имам опит срещу тях и съм напълно съгласен с трудностите, които ни очакват. Това го знаят и моите играчи. Няма чудеса във футбола, но има изненади. Ако ЦСКА спечели, това ще е защото те са играли много добре или защото ние сме се представили зле", каза още португалският специалист.

 

  Сподели
118