Хоселу обърна Байерн в Мадрид (видео)


И. Ангелов

Хоселу обърна Байерн в Мадрид (видео)

Реал Мадрид посрещна Байерн Мюнхен във втория полуфинал от Шампионска лига. След като преди седмица двата тима се разделиха в Германия при 2:2, днес тимът на Томас Тухел водеше на "Сантиаго Бернабеу" с 1:0 след фамозен гол на Алфонсо Дейвис, но след дефанзивни промени на гостите и офанзивни за домакините, резервата Хоселу вкара два пъти за обрат и драматично 2:1, изпращайки на финал "белия балет" с общ резултат 4:3.

В срещата днес до почивката Реал доминираше, отправяше повече удари, а Байерн използваше контри за да затруднява Лунин. Именно той и Нойер държаха резултата равен след доста положения и от двете страни.

В 68-ата минута дойде големият момент в срещата когато Кейн изведе включилият се от ляво Дейвис, той навлезе в полето диагонално и се справи с Рудигер преди с мощен удар с десния крак да прати топката в далечния ъгъл за 1:0.

Почти веднага, в 72-ата минута Реал също вкара, но ВАР отмени попадението поради нарушение в полето на Начо срещу съперник. Последваха дефанзивни промени за Тухел и няколко опита за Реал да вкара, и това доведе до грешка на Нойер в 88-ата минута, когато той изпусна лесна топка в полето и резервата Хоселу реагира бързо за да вкара за 1:1.

В 90-ата минута на левия фланг се оказа Рудигер, който центрира и отново Хоселу се разписа за 2:1 за Реал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
348