Гол в последната минута остави интригата за реванша между ЦСКА и Реал (видео)


В. Мухарски

Гол в последната минута остави интригата за реванша между ЦСКА и Реал (видео)

ЦСКА Москва и Реал Мадрид завършиха наравно 1:1 в първия 1/8-финален мач от тазгодишното издание Шампионската лига. Първата интересна ситуация бе за руснаците. В 7-ата минута Шенников се включи добре в нападение и пусна към Дзагоев, но той стреля неточно. След тази атака домакините трудно стигаха до възможности пред Касийяс за това първо полувреме.

Pepe (L), Sergio Ramos (C) Of Real Madrid Fight For The Ball Against Ahmed Musa (R) Of CSKA Moscow

Интересните положения се преместиха пред вратата на ЦСКА. В 15-ата минута Карим Бензема се контузи при един удар и бе принудително заменен от Гонсало Игуаин. В 17-ата минута страхотни две намеси на Чепчугов спасиха руснаците от попадение. Стражът на "армейците" отрази удар на Игуаин, а след това и добавката на Кедира.

Cristiano Ronaldo (L) Of Real Madrid Fights

Така се стигна до 28-ата минута, когато Кристиано Роналдо откри резултата. Бранителите на руснаците остaнаха под топката след центриране в наказателното им поле и CR7 от чиста позиция прати топката под плонжа на вратаря на домакините - 1:0.

Head Coach Of Real Madrid Jose Mourinho Reacts

В началните минути на втората част играчите на Реал бяха близо до второ попадение, но Кайехон на два пъти не успя да се разпише. Роналдо също направи няколко пропуска.

Cristiano Ronaldo (L) Of Real Madrid Fights

В 62-ата минута, след изпълнение на първия корнер за ЦСКА в тази среща, Дзагоев стреля, но не точно. Малко след това Муса бе изведен на добра позиция, но ударът му бе спасен от Касийяс. Малко по-късно в игра за домакините се появи Кейсуке Хонда, който изостри атаката на руснаците.

Players Of Real Madrid Celebrate

В 83-ата минута японецът стреля от фаул, но право в ръцете на Касийяс. В следващата атака Роналдо направи поредния си пропуск в срещата. В крайна сметка играчите на ЦСКА стигнаха до равенството в добавеното време на срещата. Тогава Вернблум прати топката във вратата на Реал и вдигна "Лужники" на крака - 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
157