Анчелоти: Исках да имаме малка преднина


Н. Гавазов

Анчелоти: Исках да имаме малка преднина

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира равенството 3:3 с Манчестър Сити в първи мач от четвъртфиналите на Шампионска лига.

Лос Бланкос са значително ощетени за реванша на "Етихад Стейдиъм" следващата сряда, тъй като нямат преднина в този мач, но друг удар за мадридчани е, че не могат да разчитат на Орелиен Чуамени за гостуването в Манчестър, тъй като той получи наказание за един двубой след жълт картон в първия мач. Това са много лоши новини за Карло Анчелоти, въпреки че той потвърди пред Movistar+, че Едер Милитао е сериозна опция за заместник на французина – което ще бъде първият му старт, откакто скъса връзки през август.

"Имаме опция за Начо, на когото винаги имаме доверие, а също и за Милитао.

Мисля, че като цяло ги изненадахме. При втория гол се получи перфектна игра, двамата комбинираха много добре по лявото крило. С Вини и Родриго можехме да създадем положения и го направихме. Доволен съм", заяви Карло.

Въпреки факта, че Реал Мадрид не успя да вземе никакво предимство на реванша в Манчестър, Анчелоти е доволен от равенството в този момент. Той вярва, че неговият отбор е повече от способен да спечели на стадион "Етихад", който е крепост за Ман Сити.

"Това, което исках, бе да имаме малка преднина, но трябва да сме доволни. Манчестър Сити е много силен отбор, с отличен треньор, който има опита от такива срещи. За това сме доволни. Борихме се и ако го направим на реванша, можем да преминем в следващия кръг", завърши Анчелоти.

  Сподели
124