Маркиньос: Предстоят ни два мача, които са като финал за нас


Н. Гавазов

Маркиньос: Предстоят ни два мача, които са като финал за нас

Бранителят на Пари Сен Жермен Маркиньос коментира резултатите от жребия за 1/8-финалите на Шампионска лига. Припомняме, че съперник на френския клуб е испанският Реал Сосиедад

"На първо място, Реал Сосиедад е съперник, който преминава през много добър период. Имаха толкова трудна групова фаза с добри противници. И те завършиха първи. Мисля, че това показва тяхната стойност, показва как трябва да се подготвим, за да бъдем във форма за този мач. И мисля, че много неща ще се случат преди този мач. Тимът ни расте, работи усилено и се развива. И ние ще бъдем готови да се срещнем с отбора на Реал Сосиедад, когато това се случи.

Това е съперник, срещу когото все още не сме се изправяли в тази европейска кампания и за мен това е първият път. От цялата информация, която получихме, чух, че това е страхотен стадион с добра атмосфера. Мисля, че феновете ще се насладят на пътуването. Най-важното е да се представим добре и да постигнем добър резултат. Предстоят ни два мача, два много важни мача, които ще бъдат като финал за нас. И ще бъде много важно да бъдем в добра форма за този момент", заяви Маркиньос.

Първите мачове от 1/8-финалите ще се проведат на 13, 14, 20 и 21 февруари 2024 г., реваншите ще се проведат на 5, 6, 12 и 13 март.

Напомняме, че финалът на Шампионска лига за сезон 2023/2024 ще се проведе на 1 юни 2024 г. на стадион "Уембли" в Лондон.

  Сподели
134