Йънг: Не дойдохме в Москва за лесни точки


Н. Гавазов

Йънг: Не дойдохме в Москва за лесни точки

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Ашли Йънг сподели мнение за победата с 4:1 над ЦСКА Москва в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Днес бяхме силни като отбор. Вътре в колектива присъства полезна конкуренция и за това играем толкова добре. Ако в състава има над 20 играчи, стремящи се да попаднат в стартовия състав, те тренират и играят така, че да произведат впечатление на мениджъра. Днес добри бяха и тези, които започнаха мача, и тези, които влязоха като резерви. Ще се постараем да пренесем отличната игра в следващия кръг на Англия. Вкарахме много голове,но можеше да вкараме и още повече. Жалко, че допуснахме в края, но и не дойдохме в Москва за лесни точки.

Радвам се, че се върнах в отбора след травмата. Приятно е , че мениджърът ми се доверява, а на мен ми се струва, че аз оправдавам неговото доверие. Ще се постарая колкото е възможно по-скоро да вляза в ритъм.

Нашата цел е да постигаме успехи както в Англия, така и на международната арена. Да, спечелихме Купата на Лигата през миналия сезон, но ще е великолепно, ако повторим успеха през тази кампания и добавим към това Купата на страната и Шампионска лига. Всички се стремят към това", заяви Йънг.

 

  Сподели
163