Испания громи Коста Рика в контрола


FUTBOL-TV

Испания громи Коста Рика в контрола

Испания записа разгромен успех с 5:0 над Коста Рика в контролна среща, играна на стадион "Ла Росаледа" в Малага. "Ла Фурия" показаха отличен футбол и показаха, че са готови за световното първенство в Русия през 2018 г.

След малко повече от 5 минути Жорди Алба се озова на добра позиция, след като пое топката в наказателното поле и я изстреля в десния ъгъл на вратата, давайки аванс на домакините. В 23-ата минута отново Мората бе точен, след като стреля във вътрешната страна на лявата греда за 2:0.

В 51-ата минута Давид Силва изстреля отскочилата топка, попаднала при него в наказателното поле и опъна мрежата зад вратаря Дани Карвахал. Само три минути по-късно халфът на Манчестър Сити направи страхотен пробив и отправи изстрел от вътрешността на наказателното поле, преодолявайки Карвахал за втори път - 4:0.

В 73-ата минута Иниеста имаше удоволствието да се разпише във вратата, пазена от вратаря на Реал Мадрид. Звездата на Барселона бе точен с удар от границата на наказателното поле, оформяйки крайния резултат.

  Сподели
138