Дерменджиев: Играчите показаха интелект


Н. Гавазов

Дерменджиев: Играчите показаха интелект

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира загубата с 3:1 от Фенербахче в мач от 3-я кръг на Лигата на Конференциите.

"Фенербахче е един изключително добър отбор, но аз съм максималист, затова съм постигнал тези успехи с Лудогорец. Мислех, че можем да направим по-добър резултат за Лудогорец. Щом един мач е свършил и има определен резултат, няма какво да го коментираме. Загубихме заради голове, те са определящи при всички случаи.

Гледали сте много мачове, включително на Лудогорец, знаете в по-силните години, така да кажа, срещу Реал Мадрид, Арсенал, Ливърпул, Пари Сен Жермен, отборът се е надигравал, когато съм бил аз. Това е допринасяло отборът да се развие - тези играчи трябва да играят срещу такива отбори и трябва да се противопоставят. Затова съжалявам, че головете са три, но това е.

Футболът е това - свършва мачът и край. Доволен съм, че в този мач играчите показаха един добър интелект. Това е много важно за мен и мисля, че отборът може да израсне още. Фенербахче е един изключителен отбор, адмирации за това", заяви Дерменджиев.

  Сподели
196