Балотели "измами" смъртта, след като разби автомобила си


Н. Гавазов

Балотели

Марио Балотели се размина със сериозни наранявания и дори със смърт, след като разби своето Audi Q8 за £100 000, блъскайки го в зид.

Ужасяващият пътен инцидент, в който се смята, че никой друг не е участвал, е станал снощи в 20:30 ч. местно време в родния му град Бреша в Италия.

Италиански медии съобщават, че футболистът е отказал тест за алкохол.

 

Звездата бе прегледана от парамедици, които констатираха, че пострадалият няма сериозни травми.

Балотели, който сега играе за турския Адана Демирспор, се завърна у дома, докато се възстановява от контузия.

Според италианския вестник Fatto Quotidiano, бившият ас на Ливърпул е изгубил контрол над автомобила си Audi Q8 и го е разбил в зид.

Ударът от сблъсъка са задействали въздушните възглавници и точно това е спасило Балотели от смърт.

Балотели, който преди това се срещаше с белгийския модел Фани Негуеша и наскоро бе забелязан с красива мистериозна блондинка, успя да се измъкне сам от останките на автомобила и след това бе обслужен от парамедици, след като легна на земята.

SportMediaset съобщава, че местни ченгета са се опитали да подложат Балотели на тест за алкохол чрез дрегер, но италианският национал е отказал.

Това е довело до конфискуване на шофьорската книжка на Балотели от полицията.

Тогава братът на носителя на титлата във Висшата лига за 2012 г., Енок Барвуа, е пристигнал на мястото на катастрофата и е отвел Балотели у дома.

Противоречивият ас съвсем наскоро се завърна в отбора на турската Суперлига Адана Демирспор, след като преди това прекара сезон 2021/22 там.

Балотели, който наскоро продаде флотилията си от суперколи, включително Ferrari и Lamborghini, след като загуби страстта си към тях, напусна Сити за Милан през 2013 г., но изненадващо се върна на Острова година по-късно с Ливърпул.

Той се бореше да впечатли на "Анфийлд", отбелязвайки само веднъж в 16 мача, преди да се върне в Милан под наем.

Балотели се наслади на тригодишен престой в Ница, след като напусна Ливърпул през 2014 г., записвайки 76 мача и вкарвайки 43 гола, преди да се премести при съперника Марсилия за един сезон.

Това бе кратък, но успешен период, след като отбеляза осем гола в 15 изяви, но той се завърна в Италия за престой в Бреша и Монца, преди да отиде в Турция за първия си период в Адана.

След това той се присъедини към клуба от швейцарската Суперлига Сион за това, което се оказа катастрофален сезон, но сега се опитва да се възроди в Турция преди новите си проблеми с контузия.

Впрочем, Балотели никога не е бил далеч от заглавията през цялата си кариера заради лудориите си както на терена, така и извън него, но никога не е излагал живота си под опасност както го направи сега.

  Сподели
502