Интер пропусна дузпата и точката срещу Дженоа


И. Ангелов

Интер пропусна дузпата и точката срещу Дженоа

Дженоа прие Интер за срещата от поредния тридесет и пети кръг на италианската Серия А. Днес домакините поведоха в срещата чрез Горан Пандев във второто полувреме, като пропусната дузпа от Антонио Кандрева и изгонен Джофри Кондогбиа до края не помогнаха на гостите да достигнат до каквото и да било в двубоя.

До почивката днес двата тима играха равностойно и с положения пред двете врати. Пропуски пред двете врати имаше за Едер, Пандев и Перишич.

През втората част отново те създаваха повечето опасности, докато в 70-ата минута именно Пандев откри когато Велосо напредна през средата на терена и стреля мощно от далеч. Ханданович изби в гредата и Пандев бе там да довърши атаката за 1:0. 8 минути след това с глава Пандев бе близо до нов гол.

В 86-ата минута Перишич спечели дузпа след един корнер и негов удар, който срещна ръката на Бурдисо. Кандрева застана зад бялата точка, но Ламана усети ъгъла и парира неговия удар. След ситуацията и радостта на Дженоа Кондогбиа бе изгонен за думи срещу съдията. Така до края Интер нямаше как да се върне в срещата.

 

  Сподели
117