Реал ще превземе Валенсия


И. Ангелов

Реал ще превземе Валенсия

Валенсия - Реал Мадрид 
Стадион: Местая 
Дата: 02.03.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Валенсия посреща Реал Мадрид на южния бряг за един класически исторически двубой, чието значение в последните години намаля, но това не спира локалните фенове да напълнят "Местая" в събота вечер. Обратната среща в Мадрид завърши при 5:1 след като Родриго и Винисиус вкараха по два пъти за Реал. Карло Анчелоти ще се надява нападението му да повтори това и той да застане 9 точки пред преследвачите си с място за почивка и грешки.

Ако Валенсия надвие "белия балет" домакините ще се покачат до точка зад Реал Сосиедад, който е седми в момента. Валенсия обаче не успя дори да вкара гол в два поредни мача, и взе само 2 победи от последните 5. Реал няма загуба от средата на януари.

Поне в здравословен план домакините са далеч по-добре защото само Тиери Корея е с травма. Диего Лопез се завръща след месец отсъствие и може и да е на пейката. 

При Анчелоти проблеми имат Куртоа, Милитао, Алаба и Хоселу, а Белингам е под въпрос. Карвахал и Камавинга се завръщат от наказания, а и Рудигер изигра пълен мач срещу Севиля и запази суха мрежа в защитата.

Реал Мадрид не познава загуба в 20 кръга в Ла Лига. Очаква се гостите да спечелят.

Прогноза: Валенсия - Реал Мадрид 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Рудигер
Начо
Вазкес
Менди
Валверде
Кроос
Чуамени
Диаз
Родриго
Винисиус
Дуро
Яремчук
Канос
Перес
Пепелу
Гиламон
Гая
Фолкер
Москера
Диакаби
   
Мамардашвили
 
Валенсия (Рубен Бараха)

Обоснована прогноза: Валенсия - Реал Мадрид 0:2

  Сподели
185