Реал Мадрид и Валекано си размениха по гол и по точка (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид и Валекано си размениха по гол и по точка (видео)

Райо Валекано и Реал Мадрид завършиха 1:1 в мач от 25-ия кръг на Ли Лига. Така домакините спряха серията на Реал, който в последните пет мача имаше 4 победи и само едно равенство с Атлетико Мадрид.

Реал Мадрид откри резултата още в третата минута на мача. Хоселу отново вкара за Кралския клуб, въпреки че веднага след това страничният съдия вдигна флага си за засада. Ситуацията бе преразгледана със системата за видео асистенция на реферите и попадението бе признато, като бе преценено, че нападателят не бил е зад защитниците в момента на подаването на Федерико Валверде.

В 11-ата минута от Райо Валекано поискаха дузпа за игра с ръка на Орелиен Чуамени, но съдиите отсъдиха засада на Алваро Гарсия.

В 19-ата минута Хосуле пак вкара за Реал, но този път бе в положение на засада и не бе признато попадението.

В 27-ата минута Райо изравни от дузпа чрез Раул де Томас, който стреля много силно в центъра на вратата.

Второто полувреме Реал засили натиска си, но чудесни изяви имаше вратарят на домакините Димитриевски. Той спаси сигурен гол на Тони Кроос в 80-ата минута.

В добавеното време на мача Дани Карвахал от Реал си изкара два жълти картона в рамките на две минути и бе изгонен от терена.

Реал остава на върха на класирането, но Жирона има възможност да съкрати разликата до 3 точки при успех над Атлетик Билбао в понеделник. Райо Валекано е на 14-о място. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129