Лунин поиска от Реал заплата колкото на Куртоа


Н. Гавазов

Лунин поиска от Реал заплата колкото на Куртоа

Реал Мадрид иска да удължи договора с вратаря си Андрей Лунин, съобщава El Nacional. Напомняме, че настоящото споразумение е валидно до лятото на следващата година.

Според източника Лунин оценява високо представянето си през този сезон. Той привлече вниманието на клубове като Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и Милан.

Отговорът на 25-годишния украинец на предложението за удължаване на договора му обаче не беше това, което Реал очакваше. Вратарят се наслаждава на живота в Мадрид, но разбира, че ще се върне на пейката след окончателното възстановяване на Тибо Куртоа. Лунин поиска от мадридския клуб да увеличат заплатата му до ниво, близко до сумата, която печели белгиецът.

От Реал нямат намерение да удовлетворяват подобни финансови искания на украинеца, тъй като смятат, че това са твърде много пари за втория вратар. Клубът е готов да увеличи заплатата му, но в по-скромен размер. В същото време други отбори, които се интересуват от Лунин, му предлагат повече, отколкото Реал е готов да плати на вратаря при нов договор.

Този сезон Лунин запази 12 сухи мрежи за Реал и допусна 25 гола в оставащите 16 мача.

  Сподели
105