Шампионът може отново да сбърка


Н. Атанасов

Шампионът може отново да сбърка

Атлетико Мадрид – Бетис
Стадион: "Уанда Метрополитано“, Мадрид
Дата: 31.10.2021 г.
Час: 17:15

Шампионът Атлетико Мадрид не спечели във втори пореден двубой, като и този път столичани завършиха при резултат 2:2. В междинния кръг "дюшекчиите“ изпуснаха в последната минута победата на гости на предпоследния Леванте. В 12-ата минута Антоан Гризман откри резултата. Още в 37-ата минута Енис Барди възстанови баланса, като точно изпълни дузпа. След почивката Матеус вкара втория гол за Атлетико. Но в добавеното време съдията назначи втори дузпа срещу мадридския тим, която отново беше изпълнен от Барди. По-рано съдията отстрани старши-треньора на Атлетико Диего Симеоне.

Атлетико е 6-и в класирането на Примера Дивисион с 19 точки, като е на пет от лидера Реал Сосиедад, но "лос колочонерос“ са и с мач по-малко.

Лемар, Йоренте и Кондогбия са контузени.

Амбициозният Бетис записа трета поредна победа, като през седмицата "зелено-белите“ разбиха с 4:1 у дома Валенсия. Така играчите на Мануел Пелегрини събраха 21 точки, с колкото са още лидерът Реал Сосиедад, Реал Мадрид и Севиля, но показателите на Бетис са по-лоши и андалусци са на 4-та позиция в подреждането.

Сабали и Камараса са аут за визитата в столицата.

Атлетико спечели 9 от последните си 10 домакински мача срещу Бетис във всички турнири, като пак в 9 от тях "лос колочонерос“ дори не допуснаха гол.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Бетис 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бетис (Мануел Пелегрини)
 
Браво
   
Бейерин
Пецея
Руис
Миранда
Родригес
Каравльо
Санчес
Каналес
Фекир
Иглесиас
Суарес
Феликс
Гризман
Караско
Де Паул
Коке
Трипиър
Ермосо
Хименес
Фелипе
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Бетис 2:2

  Сподели
503