Мбапе разговарял с Ал – Хелайфи


Н. Гавазов

Мбапе разговарял с Ал – Хелайфи

Президентът на ПСЖ Насър Ал-Хелайфи е останал изненадан от решението на нападателя Килиан Мбапе да напусне клуба след края на настоящия сезон, но е останал доволен, че играчът дойде да го информира лично за решението си, съобщава RMC Sport.

Според източника, Ал-Хелайфи е очаквал различно решение, но вече се е примирил с идеята, че ще загуби част от инвестицията, която е направил в Мбапе. След днешния разговор двамата с Килиан си стиснаха ръцете и в резултат на това глоби няма да има. Съобщава се, че това е разговор между двама души, които много се уважават.

Припомняме, че през последните месеци в медиите се появи информация, че френският футболист е близо до преминаване в Реал Мадрид. Бее съобщено, че президентът на Лос Бланкос Флорентино Перес вече е уведомил треньорския щаб, че Мбапе ще стане играч на Кралския клуб. Появи се и информация, че французинът активно търси жилище в Мадрид.

Мбапе играе за ПСЖ от 2018 г. През този период той участва в 290 мача във всички турнири, в които отбеляза 243 гола и 105 асистенции. Настоящият трудов договор на играча с клуба е до лятото на 2024 г. Според информация на портала Transfermarkt пазарната стойност на футболиста е 180 милиона евро.

  Сподели
155