Лудогорец и Левски няма да се победят


В. Мухарски

Лудогорец и Левски няма да се победят

Лудогорец - Левски
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 18.11.2012г.
Час: 16:30
Съдия: Николай Йорданов

 

Лудогорец приема Левски на своя стадион в Разград, в считаното за дерби на 13-ия кръг на "А" група. "Сините" са с леко предимство в класирането пред своя съперник, а освен това на тяхна страна е и фактът, че разградчани се представят доста слабо в последните си срещи.

Забрана за медийни изяви издадоха в Лудогорец преди дербито. Ръководството на отбора не позволи на играчите да коментират ситуацията в тима преди важната среща. Треньорът Ивайло Петев се присъедини към тях, като дори отмени плануваната си пресконференция. Шампионите не искат да влизат в медийни битки, а да се съсредоточат върху работата си на терена, след като клубът записа серия от слаби резултати и се надяват да я спре срещу "сините".

Наставникът на Левски Илиан Илиев все пак направи изказване пред медиите. Треньорът няма да може да разчита на вратаря Пламен Илиев, който е наказан, както и на крилото Симеон Райков заради контузен глезен. Трайно контузеният Димитър Везалов и юношите Антонио Вутов и Радослав Цонев, които също са със здравословни проблеми, също пропускат срещата. За първи път на вратата на "сините" ще пази Ивайло Василев.

"Ивайло е готов, ние трябва да му дадем допълнително самочувствие. Никой не е и застрахован от грешки, но не трябва да се говори дали ще пази Пламен или Ивайло. Ако не бе мач с Лудогорец, нямаше да се обърне толкова голямо внимание на Пламен. Не одобрявам постъпката му, но той трябваше да си получи наказанието на терена. А сега го отнесе два пъти за едно и също нещо. Не знам този картон брои ли му се само за жълт или не. Най-добрият вариант е целият отбор да не позволи да има удари към вратата ни, но ако не се случи, Иво трябва да покаже самочувствие", заяви Илиан Илиев.

"Нормално е преди такъв мач да има особена тръпка, ако няма, по добре да се откажем. По-голямото напрежение трябва да е за домакините. Те трябва да се притесняват за резултата, а не ние. Имаме 2 точки преднина. Този мач няма да реши първенството. След него има още много мачове. Просто това е следващият мач и трябва да го спечелим. Мразя клишета като - "мач на живота", "финал". Какво значи последното? Това е един мач. Всеки, който е стигал финал, знае това. Нямаш шанс за поправка. Биеш или падаш", завърши Илиев.

 


ПРОГНОЗА: ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 2:2

 


Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

21 октомври Ботев Враца - Лудогорец 1:1 (А група)
27 октомври Черноморец - Лудогорец 1:0 (А група)
31 октомври Лудогорец - ЦСКА 1:2 (Купа на България)
04 ноември Лудогорец - Етър 4:0 (А група)
10 ноември Славия - Лудогорец 0:0 (А група)

Левски:

20 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
27 октомври Левски - Локомотив Пловдив 2:1 (А група)
31 октомври Левски - Пирин Разлог 3:0 (Купа на България)
04 ноември Миньор Перник - Левски 0:4 (А група)
10 ноември Левски - Ботев Враца 2:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)

Лудогорец - Левски

2 срещи
2 победи за Лудогорец
0 равенства
0 победи за Левски
Голова Разлика: 3:1 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Лудогорец - 2.00
Равен - 3.20
Левски - 3.30

Коефициенти от Offsidebet:
Лудогорец - 2.05
Равен - 3.25
Левски - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204