Арсенал ще превземе Олд Трафорд


И. Ангелов

Арсенал ще превземе Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Арсенал 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 12.05.2024 г. 
Час: 18:30 ч. 

След разочароващия равен с Бърнли във Висшата лига на "Олд Трафорд" Манчестър Юнайтед гостуваше на Кристъл Палас, и отнесе унизително 4:0 в отсъствието на талисмана си Бруно Фернандеш. Така тимът на Тен Хаг пропадна до осмата позиция и може би няма да вземе участие в европейските турнири догодина, каквито и не може да се каже, че заслужава с отрицателната си голова разлика и подобрените антирекорди по допуснати удари от 70-те години насам.

Арсенал продължава с прекрасните представяния и ще се надява Манчестър Сити да сбърка в оставащите му 3 мача, за да има шанс за титлата. Последно тимът на Микел Артета надви Борнемут с уверено 3:0, но статистиката сочи липса на победи на "Олд Трафорд" от 2006 г.

Сега е може би най-добрата възможност статистиката да се поправи за гостите след като Бруно отново е под въпрос за Тен Хаг заедно с МакТоминей, Марсиал и Рашфорд. Аут са поставени Мартинез, Маласия, Варан, Шоу, Линдельоф и Камбуала, като в петък се очакват още новини за състава.

При Арсенал само Тимбър продължава да липсва, макар да приближава завръщане с изиграни срещи за младежкия състав. 

Арсенал има 14 победи в последните 16 кръга на Висшата лига. В 14 от последните 16 кръга Арсенал вкара и по най-малко 2 гола. Сухите мрежи за тима са 6 в последните 8 и всичко това подсказва за трудна вечер за привържениците на "Олд Трафорд".

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Арсенал 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Арсенал (Микел Артета)
 
Рая
   
Салиба
Габриел
Уайт
Томиясу
Йодегор
Партей
Райс
Сака
Хаверц
Тросар
Хьойлунд
Гарначо
Бруно
Антони
Мейно
МакТоминей
Далот
Бисака
Еванс
Касемиро
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Арсенал 0:3

  Сподели
249