Илиан Илиев: Стана нервен мач


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: Стана нервен мач

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев говори след победата с 1:0 над ЦСКА в дербито от 22-ия кръг на шампионата. Илиев призна, че мачът е бил нервен и щабът на варненци са се опасявали да не допуснат гол до почивката.

След нанесените корекции от него и колегите му Илиев вярва, че през второто полувреме тимът му е бил по-добрият на терена и накрая е бил "щастлив“ да обере трите точки.

"Стана нервен мач. Не влязохме добре първото полувреме, но и те не успяха. Говорихме си на пейката, че не трябва да получаваме гол до почивката. През второто имахме шансове да вкараме. Ние бяхме по-щастливи да вкараме и да бием. Доволен съм, че този мач играчите го играха повече с глава, отколкото със сърце“, каза Илиев.

"Случва се червеният картон. Искахме Сула да играе докрай и да не е наказан следващия мач, но е добре, че играчите успяха да вкарат гол. Поздравявам феновете ни, тъй като докрай вярваха в нас. Имаме игрови резерви, но се получи в този мач това, което се очакваше“, продължи треньорът на варненци.

"Ако мобилизацията извън терена, където следващият мач не е с такъв дразнител, то ще е добре. На нас срещу такива отбори са ни най-трудните мачове. В противен случай и мотивацията не е на 100%, което обаче е наша работа. И с ЦСКА са три точки, и с другите отбори са толкова, завърши Илиан Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
112