От ПФЛ напомниха, че още има билети за ЦСКА 1948 - Лудогорец


FUTBOL-TV

От ПФЛ напомниха, че още има билети за ЦСКА 1948 - Лудогорец

Българската професионална футболна лига (БПФЛ) напомня, че продължава продажбата на билети за мача за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец Разград и ЦСКА 1948 София, който ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион "Ивайло“ във Велико Търново.

Билети могат да бъдат закупени онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти във всички градове - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

За двубоя ще бъде отворен Сектор "А“ на стадион "Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева.

Привържениците на Лудогорец ще влизат от входове 1 и 2 (Западната страна на централния вход) на стадиона.

Привържениците на ЦСКА 1948, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 3 и 4 (Източната страна на централния вход).

Важно е да се отбележи, че в съботния ден от 10:00 часа сутринта до приключване на футболната среща и изтегляне на привържениците ще бъде затворени следните улици около стадион "Ивайло“:

- ул. "Тодор Балина": в участъка от кръстовището с ул. "Йоновка" - площад пред северен вход на стадион "Ивайло" – до кръстовището с ул. "Любен Каравелов";

- ул. "Славянска": в участъка от кръстовището с ул. "Филип Тотю" до кръстовището с ул. "Тодор Балина“;

- ул. "Филип Тотю": от кръстовището с ул. "Славянска" до кръстовището с ул. "Бойчо Войвода“.

Паркингът пред северния вход на стадиона също бе затворен за движение и за паркиране в този времеви период. При необходимост органите на реда могат да ограничават или да спират движението на автомобили и по други улици край стадион "Ивайло“. Осигурен е оптимален пропускателен режим за влизане и напускане на стадиона.

  Сподели
85