Пуснаха билетите за ЦСКА 1948 - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за ЦСКА 1948 - Лудогорец

Билетите за мача за Суперкупата на България между отборите на Лудогорец Разград и ФК ЦСКА 1948 от днес - понеделник (5 февруари), вече са в продажба, обявиха организаторите от Професионалната футболна лига. Те могат да бъдат намерени онлайн на Eventim.bg, както и на всички каси на компанията и партньорските обекти - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

Срещата, която противопоставя шампиона и носител на купата на страната и финалистите от турнира, ще се проведе на 10 февруари (събота) от 15:00 часа на стадион "Ивайло“ във Велико Търново.

За двубоя ще бъде отворен Сектор "А“ на стадион "Ивайло“, като цената на билетите е 15 лева. Във Велико Търново билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim намиращи се в Туристически-информационен център (ул. Христо Ботев 5), книжарница Orange (ул. Христо Ботев 6), OMV (ул. Магистрална 12) и Български пощи (ул. Христо Ботев 1)

В Разград билети могат да бъдат закупени от касите на Eventim в OMV (ул. Странджа), Технополис (бул. Априлско въстание 66), Български пощи (бул. Васил Левски 2 и бул. България 17)

Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще влизат от входове 3 и 4 (Запад) на стадиона. А привържениците на ФК ЦСКА 1948 София, както и всички останали фенове на футбола ще влизат от входове 1 и 2 (Изток).

  Сподели
103