Лудогорец се интересува от бразилски защитник


Н. Гавазов

Лудогорец се интересува от бразилски защитник

Лудогорец проявява интерес към бразилския защитник на Спортинг (Кристал) Игнасио да Силва, пишат медиите в Перу. Той е на 27 години и играе в центъра на отбраната. Според различни източници, на този етап бранителят предпочита да остане в перуанския си тим, но това може да се промени до края на трансферния прозорец.

Игнасио има договор със Спортинг до края на 2025 година. В кариерата си до момента той е играл за Баия, Шапекоензе и КСА. Засега от Лудогорец не са привлекли нито едно ново попълнение, но се разделиха с Доминик Янков и Мунир Шуиар.

Халф от Германия е на проби в Локо Пловдив

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) стартира четвъртата седмица от своята зимна подготовка. “Черно-белите“ имаха днес само едно занимание, като то се състоя на помощния терен на “Лаута“.

Полузащитникът Иван Ирмиев се присъедини към тренировките на Локомотив. Той е роден през 2003 година и идва от аматьорския немски Борусия (Линдентал-Хоенлинд), съобщиха от клуба. Иван Ирмиев ще изкара пробен период, като ще се опита да впечатли Александър Томаш в следващите дни.

Божидар Костадинов и Даниел Маджаров от Локомотив II също взеха участие в тренировката.

  Сподели
120