Какви са коефициентите за Купата на България при онлайн букмейкърите


FUTBOL-TV

Какви са коефициентите за Купата на България при онлайн букмейкърите

Едва след броени седмици, през месец февруари 2024 г., предстоят четвъртфиналите за Купата на България, в които Ботев Пловдив ще се изправи срещу Спартак 1918, ЦСКА София срещу Арда, Хебър 1918 срещу Пирин и Лудогорец срещу ЦСКА 1948. Феновете на българския футбол са в очакване на развръзката кой от отборите ще вдигне тазгодишния трофей, а сайтовете за спортни залози като Betano предлагат интересни коефициенти за предстоящите мачове.

Букмейкърът предлага множество бет опции за Купата на България, включително "Краен победител", "Достигане до финала", "Финална двойка" и други. В момента най-големи шансове да спечели и защити титлата има миналогодишният победител Лудогорец с коефициент 2.15, а плътно зад Орлите стои ЦСКА - София с коефициент 3.00 (към 15.1.2024).

Настоящите шампиони ще посрещнат като домакини ЦСКА 1948, след като миналата година двата тима се изправиха един срещу друг на финалите. Разградчани се надяват да повторят успеха си от 2023 г., когато надделяха над тима на ЦСКА 1948 с 3:1. В останалите двойки за четвърт финалите, които ще се играят на 28 февруари, домакини ще бъдат ЦСКА - София и Ботев Пловдив, които също са смятани за фаворити и се очаква на надделеят в двубоите.

Домакин в двойката си ще бъде и сензацията Хебър 1918. Пазарджишкият отбор със съдбоносното прозвище Гробарите отстрани Левски от турнира за Купата на България през декември, като надделя с 2:1 над Сините в деветата минута от оспорваното продължение на мача. В четвъртфиналите Хебър Пазарджик ще посрещнат и Пирин Благоевград, но и двата отбора имат малки шансове за достигане до финалите за Купата, според коефициентите на онлайн букмейкърите.

Още залози

Освен класическия залог за победител, запалянковците имат възможност да прогнозират кой от осемте останали отбора ще достигне до финала, макар и този пазар да се отличава с по-нисък коефициент. Водещата тройка в този залог отново е Лудогорец, ЦСКА София и Ботев с шансове съответно 1.45, 1.65 и 2.65. Интерес представляват и опциите за Финална двойка, където Лудогорец & ЦСКА водят прогнозите с коефициент 2.40, следвани от Лудогорец & Ботев Пловдив с 3.85 и Ботев Пловдив & ЦСКА София с 4.35.

Освен това феновете на залозите и на българския футбол могат да прогнозират точното подреждане на финала на турнира, като заложат кой отбор на кое място ще завърши. Тук коефициентите са малко по-високи от стандартните, като започват от 3.50 за Лудогорец победител и ЦСКА София подгласник. За финална двойка от Лудогорец победител и Ботев Пловдив на второто място шансовете са 4.25, а за победа на ЦСКА София срещу Ботев Пловдив коефициентът е 5.15.

В специалните залози за победител феновете имат възможността да направят и залог Двоен шанс за победител в Купата на България. Водещата двойка Лудогорец или ЦСКА София са с коефициент 1.25, а след тях се нареждат Лудогорец или Ботев Пловдив с 1.70 и Лудогорец или ЦСКА 1948 с 1.87. При залозите от този тип, независимо кой от двата отбора се окаже победител, залогът ще бъде печеливш.

Всички тези залози са отворени до края на февруари, когато ще се проведат срещите от четвъртфиналите и ще станат ясни последните отбори, които ще се състезават за купата. От този момент, с разкриването на победителите в мачовете, коефициентите ще претърпят значителна промяна. Разбира се запалянковците ще имат възможността и да залагат на живо по време на развоя на мачовете, където опциите и шансовете могат значително да се различават от предварителните и дългосрочните прогнози.

Полуфиналите са планирани за месец април, когато четирите победителя от четвъртфиналите ще се срещнат в по два мача, за да определят коя ще бъде финалната двойка. Финалът за Купата на България ще се играе на 15 май 2024 г. на Стадион Васил Левски, а освен приза, победителят ще си спечели и участие в Лига Европа. 

  Сподели
994