Нюкасъл ще си тръгне само с точка от Молиню


П. Пенков

Нюкасъл ще си тръгне само с точка от Молиню

Уулвърхемптън - Нюкасъл
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 01.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси


В последна среща от съботния ден от седмия кръг на английската Висша лига, Уулвърхемптън посреща Нюкасъл Юнайтед. Вълците са в серия от три поредни поражение, въпреки че започнаха кампанията обещаващо, след като спечелиха седем точки в първите си 3 двубоя. Така Уулвс заемат 12-та позиция във временното класиране с актив от 7 точки, с регистрирани 2 победи, 1 равенство и 3 поражения. Преди седмица съставът на Мик Макарти загуби визитата си на стадион "Анфийлд", след като беше надигран от Ливърпул с 2:1. Важното за тима е, че продължиха участието си напред в турнира Карлинг Къп, където преди седмица отстраниха Милуол след 5:0 на "Молиню Стейдиъм".

Бранителят на вълците Ричард Стиърман е под въпрос, след като получи контузия преди седмица в двубоя с Ливърпул. Нападателят Стивън Флетчър се възстанови от болките, които изпитваше в слабините, които не му позволиха да вземе участие срещу мърсисайдци. Джоиди Крадък, Роналд Зубар, Кевин Фолей и Силван Ебанс-Блейк все още не са на разположение, поради контузии.

Съперникът им Нюкасъл все още няма поражение през новия сезона, в който записа три победи и три равенства досега. Свраките са печелили веднъж на "Молиню". Това беше през септември 1958 година, като са се състояли общо 22 сблъсъка между тези два противника. Нюкасъл е далеч по-напред в класирането от противника си Уулвърхемптън, като в момента отборът на Алън Пардю е четвърти с актив от  12 точки, като само 4 го делят от лидерите Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Свраките трудно продължиха участието си в Карлинг Къп, след като се наложи да сторят това едва в добавеното време на двубоя си с Нотингам Форест, който завърши с победа с 4:3 за Нюкасъл. Четири дни след  тази среща съставът продължи успешната си серия, побеждавайки Блекбърн Роувърс с 3:1 в мач от шестия кръг на Висшата лига.

Давид Сантон вероятно ще бъде включен в състава на Нюкасъл за първи път през новия сезон. 20-годишния италианец изигра 90 минути за резервния отбор през средата на седмицата, след като по-рано лекуваше травмо в коляното. Шола Амеоби отново ще отсъства, поради травма в рамото, докато Алан Смит и Майк Уилямсън остават контузени.

Прогноза: Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:


27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
10 септември Уулвърхемптън - Тотнъм 0:2 (Висша лига)
17 септември Уулвърхемптън - КПР 0:3 (Висша лига)
20 септември Уулвърхемптън - Милоул 5:0 (Карлинг Къп)
24 септември Ливърхул - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)

Нюкасъл:


28 август Нюкасъл - Фулъм 2:1 (Висша лига)
12 септември КПР - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
17 септември Астън Вила - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
20 септември Нотингам Форест - Нюкасъл 3:4 сл. прод. (Карлинг Къп)
24 септември Нюкасъл - Блекбърн 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Нюкасъл


70 срещи
28 победи за Уулвърхемптън
16 равенства
26 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 121:111 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 2.50
Равен - 3.25
Нюкасъл - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 2.35
Равен - 3.20
Нюкасъл - 2.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186