Моуриньо: Санчес ще бъде преследван по стадионите в Англия


Н. Гавазов

Моуриньо: Санчес ще бъде преследван по стадионите в Англия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предположи, че новото попълнение на "червените дяволи" Алексис Санчес ще стане мишена за критики сред почитателие на другите клубове във Висшата лига на Англия.

Пристигайки на "Олд Трафорд", Санчес стана най-заплатеният играч в историята на Висшата лига със заплата от 14 милиона паунда на година след плащане на данъците. Моуриньо очаква преследване на чилиеца не само от феновете на Тотнъм тази вечер, но и от останалите клубове.

"Мисля, че такъв прием го очаква на всеки стадион, където ще се отправим да играем футбол. Работата не е само в това, че по-рано той представляваше Арсенал, а сега гостува на Тотнъм. Работата е в заплатата.

Не знам, истина ли е или не, но той има наистина една от най-големите заплати във Висшата лига. Смяната на един топ клуб с друг има последствия, но мисля, че той не се вълнува от това.

Благодарение на опита от игра в Южна Америка, той вече е свикнал с такова отношение на феновете. Не мисля, че за него ще е проблем това", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
218