Невил: Арсенал показа най-доброто


И. Ангелов

Невил: Арсенал показа най-доброто

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил сподели, че вчерашната победа на "артилеристите" над Тотнъм е най-доброто представяне, което той е виждал от отбора. След голове от Шкодран Мустафи и Алексис Санчес тимът на Арсен Венгер спечели лондонското дерби с 2:0.

"Аз не смятах преди срещата, че Арсенал ще загуби, честно. Защото след паузата за национални срещи, да гостуваш в 12:30 не е лесно. Но това е най-доброто, което съм виждал от Арсенал, наистина. Чудех се след 10 минути, ще успеят ли да продължат с това темпо? Това само смел старт ли е, или ще продължи?

"Но това беше наистина много силно представяне. Като цяло оценката ми за срещата днес е, че Арсенал беше фантастичен от номер 1 до 11. Нямаше слаб играч.

"Йозил е фантастичен с топката. Той взима страхотни решения в игра, но понякога изчезва. Езикът на тялото му може да даде настроението на всички останали на терена и стадиона. Днес мога да се сетя за едно влизане срещу Муса Дембеле в първата част. Неговата работоспособност се връща и къде беше това във всеки мач до сега?

"Тиери Анри каза в коментарното студио, че Арсенал постави стандарт за себе си сега. Сега видяхме какво могат те и с този футбол те ще могат да спечелят изключителен брой точки за отбора защото всички ще помагат на атакуващите трима и ще ги последват ако те играят така."

  Сподели
146