Матич: Няма какво да доказвам на Челси


Н. Гавазов

Матич: Няма какво да доказвам на Челси

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че на него му е безразлично, какъв прием ще му устроят феновете на Челси по време на неделния мач между двата отбора на "Стамфорд Бридж". Пристигайки през лятото от Лондон, Матич незабавно се превърна в лидер на "червените дяволи" и даде немалко поводи на "сините" да съжаляват за неговата продажба за 40 милиона паунда.

Някои фенове на Челси не просто съжаляват за напускането на 29-годишния сърбин, но и смятат Неманя за предател. Матич обаче е готов за всякаква реакция на публиката по време на връщането си на "Стамфорд Бридж" този уикенд.

"Чувствах подкрепата на феновете, когато играх там и аз им демонстрирах своето майсторство. Два пъти спечелихме титлата, а също така две Купи, за това няма какво да им доказвам. Аз само трябва да се доказвам на новия си отбор.

Добре проведох времето там. Три и половина години е наистина дълъг срок. Разбира се, че за мен ще е нещо специално да се върна там и да играя на този стадион.

Но сега съм на противоположната страна,а з трябва да бъда професионалист и да се старая с всички сили заради своя отбор. Сега съм играч на Юнайтед и ще се постарая да играя колкото е възможно по-добре за своя отбор и да вземем точки там.

Когато играх за Челси, аз винаги се раздавах на 100%. Убеден съм, че феновете ще уважат това, но ако не стане, мен това много не ме вълнува", заяви Матич.

 

  Сподели
199