Анонс на 4-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 4-ти кръг от Серия А

Лацио - Пескара
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 17.09.2016г.
Час: 19:00
Съдия: Фабио Мареска

Лацио взе само 4 точки от последните 3 кръга, точно колкото опонента в този сблъсък, а това е далеч под очакванията за феновете на клуба. Целта ще е подобряване на точковия актив срещу един от леките съперници в елита на Италия.

Пескара пострада в миналия кръг от спрягания вече за най-добър играч в Италия Мауро Икарди. Младото острие реши срещата за Интер в последните минути на мача, когато собственоръчно обърна Пескара от победен до пагубен резултат.

Двата тима са в перфектно здраве и ще търсят натрупване на минути за важните играчи. Игровата форма не е на желаното ниво и от двете страни, но класата е в полза на домакините тук.

Прогноза: Лацио - Пескара 1:0

 

Наполи - Болоня
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 17.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Даниеле Довери

Наполи се намира в добра форма след като все още няма загуба този сезон, а подреди и 3 поредни триумфа в последните мачове. Самочувствието на отбора е високо и победите идват една след друга.

Болоня също се намира в добра форма с оглед целите си, но и факта, че няколко важни имена получиха травми в състава на гостите. Миранте, Донса, Дестро, Садик и Гомис са с проблеми.

Гостите ще разчитат на защитата си в опит за достигане на точка от това гостуване. Домакините обаче превъзхождат своя съперник във всяка област на игра.

Прогноза: Наполи - Болоня 3:0

 

Удинезе - Киево
Стадион: "Дачия Арена", Удине
Дата: 18.09.2016г.
Час: 13:30
Съдия: Лука Пайрето

В последния кръг Удинезе неочаквано победи Милан на Сан Сиро и постигна втора поредна победа в Серия А след триумфа над Емполи във втория кръг. Сега тимът има възможност да потърси постоянство и да се възползва от доброто настроение в клуба.

Киево се намира в противоречива форма след като започна кампанията с победа, премина през загуба и след това през равен за да достигне до този кръг. Съставът обаче отново може да разчита на звездата си Флоро Флорес и резултатите могат да се подобрят. 

Изглежда Удинезе набра самочувствието, което липсваше в последните две години за тима, в които този отбор завърши много под целите си. Остава да се намери постоянство в резултатите.

Прогноза: Удинезе - Киево 1:0

 

Каляри - Аталанта
Стадион: "Сант'Елия", Каляри
Дата: 18.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Михаел Фабри

Сезонът се очертава като лош за Каляри след само един равен като актив от трите кръга до момента. 

Аталанта започна лошо кампанията, но успя да победи новия отбор на Джо Харт с 2:1 в миналата седмица. Сега тимът може да се възползва от проблемите на Каляри, където наказани са Сторари и Десена, а Йонита е контузен.

Каляри трябва да намери вдъхновение и да започне да трупа точки поне у дома. Не изглежда вероятно обаче победата да бъде постигната в този кръг.

Прогноза: Каляри - Аталанта 0:2

 

Кротоне - Палермо
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 18.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Кротоне затвърди мнението от преди началото на сезона и се оформи като фаворит за изпадане след като до момента тимът няма спечелена точка. 

Палермо има проблеми с контузени и смяната на мениджъра, но се очаква след турболентните си времена да намери постоянство в Серия А. Възможността да подобри положението си срещу фаворита за последен в класирането е налице.

Играта на Кротоне е еднакво слаба и у дома и като гост. Тимът трябва да се надява да остане подценен от своите опоненти и да се възползва от изненада.

Прогноза: Кротоне - Палермо 0:2

 

Сасуоло - Дженоа
Стадион: "Кита дел Триколоре", Реджо Емилия
Дата: 18.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Клаудио Гавилучи

Сасуоло е пример за отбор, който се развива правилно в последните години. Амбициите на тима са високи и видно от играта ще се върви още нагоре. Преди дни домакините победиха и отбор с традиции в Европа като Атлетик Билбао с 3:0.

Дженоа не игра миналия уикенд и не участва в турнири през седмицата, което може да е нож с две остриета за състава. От една страна толкова рано в сезона надали може да се говори за натрупана умора у домакините, а от друга сега е времето да се трупат минути и да се търси форма, а това гостите не направиха миналата седмица.

Прогноза: Сасуоло - Дженоа 2:1

 

Торино - Емполи
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 18.09.2016г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Чифи

Торино допусна обрат срещу Аталанта в послендия кръг, което няма да стои добре в резюмето на новия вратар Джо Харт. Изглежда отборът има на къде да се развива в дефанзивен план.

Емполи успя да постигне победа над Кротоне след две загуби в лигата. Това трудно може да се приеме като знак за подобрение с оглед на факта, че победеният отбор е вече фаворит за последното място в Серия А.

Торо е фаворит тук и разполага с далеч по-силна огнева мощ от своя съперник. Ако отново не допусне разконцентриране в задни позиции, тимът на домакините вероятно ще излезе като победител.

Прогноза: Торино - Емполи 2:1

 

Фиорентина - Рома
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 18.09.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли

Фиорентина не успя да се справи с ПАОК през седмицата в Лига Европа в безголов двубой, след който се заговори за мафията в гърция, която имала влияние над реферите в мача. Фиорентина обаче от доста време не е силата, която беше преди години в Европа.

Рома също не показа най-добрата си игра, но подобно на много от големите отбори в Европа може би спести усилие срещу един непретенциозен съперник като Виктория. Сега в Серия А със сигурност усилията за победата ще са видни.

Двата тима са в добро здраве и се очаква един от най-зрелищните мачове от кръга да е именно последният.

Прогноза: Фиорентина - Рома 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260