Анонс на 33-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 33-ти кръг от Серия А

Болоня - Торино
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 16.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия:  Росарио Абисо

Болоня спря лошата поредица от загуби като взе точка от Рома по впечатляващ начин, но ако топ 10 на таблицата е цел, този тим ще трябва да намери и победите.

Торино успя да задмине опонентите си с победа у дома срещу Аталанта миналата седмица, което означава две поредни загуби за Торо. 

И двата отбора тук са далеч от опасната зона на дъното и ще играят без напрежение, което може да ни предостави отворен мач вместо скучна и бавна игра. Някои играчи като Емануеле Джакерини и Даниеле Падели се опитват да спечелят място в Евро 2016, така че ще са мотивирани за добър завършек на кампанията.

Прогноза: Болоня - Торино 1:1

 

Карпи - Дженоа
Стадион: "Алберто Бралия", Модена
Дата: 16.04.2016г.
Час: 19:00
Съдия:  Никола Рицоли

Последната загуба на Карпи донякъде бе омекотена от факта, че и директните опоненти на дъното загубиха. Този тим обаче не може да разчита Палермо и Фрозиноне всяка седмица да губят точки, затова победите са нужни за осигуряване на спокойствието.

Дженоа спечели четири от последните си пет мача и изглежда тимът намери точността пред гола в последно време. 

Така гостите се определят като фаворити, но някои специалисти смятат, че след като безопасността е постигната ще липсва мотивация в състава. Карпи трябва да изчаква момента си и да не позволява да загуби концентрация пред опонента си. Търпението и контрата могат да доведат домакините до точки тук.

Прогноза: Карпи - Дженоа 1:2

 

Аталанта - Рома
Стадион: "Атлети Адзури д'Италия", Бергамо
Дата: 17.04.2016г.
Час: 13:30
Съдия:  Масимилиано Ирати

След като постигна победи в два поредни кръга Аталанта загуби от Торино, но поне сега се намира на осем пункта от опасната зона в края на таблицата.

Формата на Рома при Лучано Спалети бе понижена с равенството срещу Болоня у дома. Спалети обаче трябва да е доволен от показаното и да продължи да се цели във второто място на върха. В неговия състав няма проблеми и работата му до момента е забележителна.

Аталанта би взела равен с радост тук, но Рома ще иска да се реабилитира за загубените точки с връщане към победите.

Прогноза: Аталанта - Рома 0:2

 

Удинезе - Киево
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 17.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия:  Клаудио Гавилучи

След голямата си победа над Наполи, Удинезе изглежда загуби концентрация и загуби от Сампдория в последния кръг. 

След като победи Карпи, Киево успя да запише трета поредна победа и така да събере 10 точки в последните 4 кръга. Това спомогна доста за затвърждаване на позициите в топ 10 на класирането.

Удинезе се намира на 10 точки зад Киево и разликата най-вероятно ще се прояви и на терена когато играчите започнат срещата. Киево вероятно няма да се цели в европейските позиции, докато Удинезе все още се бори със сигурността. Отчаянието може да им помогне в агресията и емоцията за мача.

Прогноза: Удинезе - Киево 2:2

 

Верона - Фрозиноне
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 17.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия:  Даниеле Довери

Верона вероятно и не очакваше да спечели точки срещу Наполи и сега ще донесе ентусиазмът си в този мач след като загуби в Неапол с 3:0. 

Гостите от Фрозиноне пропуснаха две възможности да прескочат Палермо и Карпи (което се отнася и за тях), но в този мач те се намират в непривична позиция, играейки срещу отбор, който се намира под тях в класирането.

Очаква се балансиран двубой, в който Фрозиноне да се чувства по-добре заради добре организирания тим. Верона ще иска да покаже на своите фенове добра игра, но може да няма качеството за победа.

Прогноза: Верона - Фрозиноне 0:0

 

Фиорентина - Сасуоло
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 17.04.2016г.
Час: 16:00
Съдия:  Лука Банти

Фиорентина няма нито една победа в последните шест кръга, а това със сигурност не е форма, която е привична за топ 4. За капак Пауло Соуса изглежда преговаря със Зенит за следващата кампания, така че настроението в клуба изобщо не е на ниво в последно време.

Сасуоло имаше шанса да се покачи до 6-то място след загубата на Милан от Юве, но се провали след загуба от Дженоа.

И двата тима имат възможността да играят за целите си до края на годината, като футболът на моменти е много високо ниво и при двата състава. Резултатите на Сасуоло са по-впечатляващи, но Фиорентина трябва да се бори с лошата си форма.

Прогноза: Фиорентина - Сасуоло 1:1

 

Лацио - Емполи
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 17.04.2016г.
Час: 19:00
Съдия:  Анджело Кервелера

Лацио спечели първи мач при Симоне Индзаги след смяната на мениджърите и все още шансовете за топ 6 са налице. 

Емполи сложи край на лоша поредица резултати с победата над Фиорентина в дербито. Това със сигурност е спомогнало на настроението и шансовете за топ 10. 

Лацио има много проблеми с контузените Де Врий, Раду, Маури, Конко, Кишна и наказаният Браафхайд. И двата тима обаче ще искат да постигнат постоянство до края на кампанията.

Прогноза: Лацио - Емполи 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
232